Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jul 29, 2019

In episodul de azi din Doza de eCommerce by Gomag o sa iti povestesc de ce, daca ai un business mic, ai oportunitati uriase atat in momentul in care incepi cat si atunci cand vrei sa cresti.

 

Cum transformi problemele in oportunitati

 

Cred ca stii si tu care sunt cifrele: peste 85% dintre firme se inchid in primul an....


Jul 22, 2019

O singura sursa de trafic online, intr-o piata plina de competitori, platforme si canale de marketing, pur si simplu nu are suficienta forta.

 

Nu are suficienta forta sa iti aduca rezultate performante, clienti noi / clienti loiali si conversii profitabile.

 

E ca si cum ai alerga cu spatele, in blugi, la maraton, in...


Jul 7, 2019

Vrei sa incepi o afacere online?

Ai probleme in dezvoltarea afacerii tale?

Stim ca suntem intr-un moment de explozie tehnologica, cand piata este supra saturata din toate partile: local, national si global.

In foarte multe piete / nise se spune ca sunt facute jocurile deja, mai exact ma refer la faptul ca sunt stabiliti...


Jul 1, 2019

Inainte sa intri pe piata de comert online din Romania, sau chiar daca ai deja o afacere, e ideal sa cunosti terenul. Descopera viziunea actuala a antreprenorilor prezenti pe piata, care sunt problemele uzuale legate de modul de gandire si cum sa pornesti cu dreptul in propria ta calatorie.

 

Mihai Stanescu este...