Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Oct 10, 2019

Stiai ca hashtag-urile de locatie te pot duce direct in recomandari pentru conturi de urmarit in fata oamenilor din locatia respectiva… complet organic?

Stii care sunt cele mai eficiente tipuri de Instagram?

Descopera raspunsuri, detalii si ponturi valoroase legate de cresterea contului tau de Instagram, idei creative...


Oct 1, 2019

Email-ul este una dintre cele mai vechi canale de comunicare din online.

Chiar daca generatiile noi folosesc mai mult comunicarea pe chat si noile retele sociale, pentru afaceri insa, canalul cu cea mai mare rata de convesie este tot email-ul.

Despre email marketing se poate discuta zile intregi, dar trebuie inceput de...