Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jan 31, 2020

De ce este nevoie sa iti raspunzi la cateva intrebari inainte de a incepe un business?

Deoarece de la idee si pana la a face pasul in sine e cale lunga si, deseori, raspunsurile pe care le identifici joaca un rol major in succesul (sau esecul) proiectului tau.

Ceea ce trebuie sa intelegi e ca e nevoie sa alegi...


Jan 24, 2020

Vreai strategii de marketing online pentru magaiznul tau online? Vezi aici cateva strategii de vanzare care functioneaza 100% in afacerea ta online.

Descopera cum atragi parintii sa cumpere produse pentru copii din magazinul tau online.

Asculta podcas-ul si pe pagina oficiala -


Jan 17, 2020

Cand incepi sa lucrezi la strategia de marketing online pentru afacerea ta, este recomand sa pui pe foaie elementele importante care le cunosti, care le poti monitoriza, care la intelegi.

Pe urma vezi ce stii sigur ca a mers bine (aici poti amplifica)

Vezi si ce nu a mers bine (si nu mai repeta)

Analizeaza top produse...


Jan 6, 2020

Preia controlul asupra strategiei tale de optimizare si afla ce ai de facut pentru SEO in 2020, astfel incat sa iti cresti sansele de a domina piata si a transforma traficul in profit.

Analiza competitorilor

 

In 2020 va trebui sa vezi cu alti ochi analiza concurentilor si a pietei in care activezi. De data aceasta...