Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jul 31, 2020

Vanzarile online au la baza transferul de incredere dintre vanzator si cumparator.

Din istorie stim, ca intalnirile si discutiile intre cele 2 parti stau la baza procesului de vanzare.

In acest episod descoperi cum poti sa vinzi mai mult online utilizand aplicatiile de live chat.

Afla scenarii de utilizare ale acestor...


Jul 12, 2020

Ok, prieteni e poate mult spus. Insa odata ce intri in hora, trebuie sa joci impreuna cu ceilalti.

Cand iti faci o afacere online, intri intr-un ecosistem format din multiple parti care il fac sa fie functional. Asa ca ai nevoie de furnizori de servicii – parteneri: firme de curierat, procesatori de plati, sisteme de...


Jul 11, 2020

Punctele 6 si 7 inseamna ceea ce ai de facut in urmatoarele 70 de zile, pana la 100. Si in urmatoarele 100. Si tot asa. 

Pentru ca, daca vrei sa ajungi la clienti cu putere de cumparare si sa fii din ce in ce mai vizibil, vei face marketing. De preferat, tot felul de actiuni combinate de marketing, atat organice cat si...


Jul 10, 2020

Clientii tai vor fi cei care decid soarta afacerii – daca vor cumpara, daca iti vor promova natural produsele si serviciile – atunci afacerea ta va creste ca Fat-Frumos.

Insa exista o conditie sa faca asta: trebuie sa vrea sa cumpere. Sa vrea produsele tale. Nici macar sa le trebuiasca neaparat; poti crea dorinta,...


Jul 9, 2020

Chiar in timp ce rezolvi datele cu dedesubtul afacerii, poti sa faci primele teste cu platforma de eCommerce si sa incepi crearea magazinului.

Ce ar trebui sa ai in acest moment?

  • Feed-uri de produse de la furnizorii tai
  • Un logo
  • O tema (la Gomag ai 9 teme la dispozitie, din care sa iti alegi ce iti place… si pe care o...