Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Aug 21, 2020

Majoritatea persoanelor ce activeaza in sfera eCommerce sunt tipul workaholic.

Daca ziua ar putea sa aiba 3 ore in plus sau saptamana, vreo 10 zile, ar fi perfect.

Din fericire, timpul a fost in asa fel impartit incat sa avem ocazia sa muncim, dar si sa ne alocam un timp personal, in care sa ne reincarcam...


Aug 12, 2020

Descopera strategia de lansare a unui magazin online, de la actiunile de cercetare de piata pentru a vedea oportunitatile de business, pana la marketing si comunicare prin influenceri, plus secrete despre fidelizarea clientilor.

Ti-am pregatit o poveste despre vin si eCommerce, pe care sa o asculti alaturi de un pahar...


Aug 5, 2020

La nivel general, un landing page este, practic, orice pagina web pe care utilizatorul poate ajunge sau “ateriza”. In termeni de marketing si publicitate, un landing page este o pagina web distincta de restul site-ului, cu un design special creat pentru a atinge un scop stabilit.

Atunci cand limitezi optiunile...