Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Mar 30, 2021

Valoarea medie a comenzilor este reprezentata de valoarea medie a sumei cheltuite de clienti la fiecare tranzactie. Poti sa calculezi simplu valoarea medie a comenzilor cu ajutorul urmatoarei formule:

venitul total / numarul de comenzi = valoarea medie a comenzilor

Practic, daca venitul total al magazinului tau este...


Mar 16, 2021

Cum se pregateste lansarea magazinului online https://www.eblossom.ro/ - o super discutie cu Oana Neagu

eBlossom este un magazin online de fashion, incaltaminte, genti si accesorii care isi propune sa ofere clientelor sale o experienta vizuala si tactila premium, cu fiecare vizita in magazin.

Vezi interviul pe blog


Mar 12, 2021

Ce sunt influencerii? Cum te ajuta acestia in business? Unde ii gasesti? Cum sa ii platesti pentru serviciile lor si cu cat?

La aceste intrebari si la multe altele ne raspunde in stilul lui inconfundabil si plin de umor Cristian China Birta (Chinezu), fondator Kooperativa 2.0. si, mai nou, „tanar autor debutant”...


Mar 8, 2021

Potrivit estimărilor ARMO (Asociația Română a Magazinelor Online), sectorul de e-commerce a atins pragul de 5,6 miliarde de euro la finalul anului 2020, cu 30% mai mult decât în 2019 când valoarea comerțului online a fost estimată la aprox. 4,3 miliarde de euro. Creșterea a fost cu aprox. 500 de milioane...


Mar 1, 2021

Produsele pe care le vei vinde depind si de tine, si de ce iti place, si de ce experienta sau cunostinte ai. 

Insa vreau sa ne intoarcem putin la origini, si sa vedem care sunt cele 3 tipuri de produse pe care le poti vinde in raport cu consumatorii lor.

Produse pentru placere

Exista produse pe care oamenii le cumpara...