Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

May 31, 2021

Vrei sa vinzi mai eficient si mai comod in magazinul tau online?

Vinde online cu https://www.gomag.ro/​​​​​

In episod-ul de astazi discutam alaturi de colega noastra Ioana Balaj, Client Manager Gomag, despre cum te pot ajuta GoBotii din platforma Gomag sa automatizezi fluxul de comanda in magazinul tau pentru...


May 24, 2021

Cum vinzi produse pentru copii oferindu-le parintilor un motiv sa revina in magazinul tau.

Lucian Filip este jumatatea tehnica din spatele bebeluc.ro, un magazin online de jucarii educative pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 14 ani.

Vinde online cu https://www.gomag.ro/​​​​​

Descopera in acest episod...


May 20, 2021

Ma bucur sa vad ca expresii precum „rata de conversie”, „optimizarea conversiilor” sau „cresterea ratei de conversie” incep sa fie tot mai mult utilizate in limbajul oamenilor de afaceri cu „extensie” in online. Suntem tot mai multi cei interesati de acest aspect care, pana la urma este unul extrem de...


May 12, 2021

Cum sa obtii rezultate din campaniile tale de Facebook & Instagram Ads cu Raluca Radu

Descopera serviciile agentiei https://www.mth.digital/


May 5, 2021

Tu cum iti planifici si optimizezi bugetele de promovare online? Care sunt obiectivele tale de business?

Vinde online cu https://www.gomag.ro/

In episodul de astazi din Doza de eCommerce, Ionut Radu Munteanu, Sr. Product Manager & Founder at Reefkig Solutions, public speaker si trainer, iti vorbeste despre cum sa iti...