Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jun 19, 2020

Care sunt cele mai importante 4 micro-momente?

Conform Google, exista 4 micro-momente principale in jurul carora se duce acum batalia intre branduri:

1. Vreau sa stiu asta – acest moment reprezinta faza de educare, cea in care consumatorii cauta informatii cu privire la subiectele, produsele sau serviciile de care...


Jun 8, 2020

Afla cum sa profiti de situatia de fata, ce oportunitati sunt in vreme de criza si ce avantaje extraordinare ai fata de cei din offline.

“Vor urma niste schimbari de o amplitudine comparabila doar cu schimbarile pe care le-a adus Revolutia din ‘89. Cred ca in doi ani de acum incolo va fi o societate complet diferita...


Jun 3, 2020

De la micile povesti personale, de zi cu zi, si barfe (stiai ca acestea doua inseamna 65% din conversatiile noastre?!), pana la lucrari filozofice, romane de duzina si povesti de business, noi toti suntem configurati sa gandim si sa intelegem lumea prin povesti.

Ceea ce vedem, auzim si simtim ne modeleaza...


Jun 2, 2020

Pastreaza-ti echipa motivata si productiva atat in perioada de criza, cat si in orice situatie!

Am fost cu totii afectati intr-o masura mai mare sau mai mica de ce se intampla, dar exista cateva lucruri practice prin care sa iti incurajezi echipa.

Ajuta-ti oamenii sa vada cu alti ochi situatia de fata, sa-si accepte...


Jun 2, 2020

Descopera cum se face antreprenoriat in Romania.

Am pregatit o discutie super interesanta care te poate inspira si iti poate da idei pentru afacerea ta.