Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jan 30, 2023

Pentru a obține succesul în vânzări, trebuie să creați un eveniment declanșator care să vă motiveze clienții să acționeze. În acest episod, vă împărtășesc cateva sfaturi pentru a stabili un eveniment declanșator de vânzări în afacerea ta.

Hai sa tinem legatura:

  • Comunitatea Gomag: 


Jan 23, 2023

Cum sa iti muti afacerea offline in online, simplu si fara greseli

Descopera principalele intrebari pe care le au antreprenorii care au o afacere clasica, offline dar vor sa vanda si online.

Esti un producator, distribuitor sau revanzator de produse? Acest episod este pentru tine.

Asculta pana la final si descopera...


Jan 16, 2023

In acest episod suntem alaturi de Calin Iepure, CEO bizz.club Romania. Azi vei afla 12 greseli pe care le fac antreprenorii in afacerea lor. Esti pregatit(a)?

Hai sa tinem legatura:


Jan 10, 2023

Trenduri in eCommerce si marketing 2023 pentru cresterea afacerii tale online

Hai sa vedem impreuna ce ne asteapta in noul an ca antreprenori si oameni de business, intr-o sesiune traditionala deja pentru noi.

Chiar daca mediul economic si contextul macro pare instabil, inca putem lua decizii in mod corect, analizand...


Jan 3, 2023

Cum iti cresti afacerea cu doar 20 de minute pe zi

Ai inceput sa iti planifici actiunile pentru succes in 2023? Te ajutam cu un program unic, format din 12 provocari lunare care iti ocupa doar 20 de minute, in fiecare zi! Afla cum sa iti cresti afacerea in mod controlat pe baza programului.

Comanda pachetul tau: