Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Mar 27, 2023

Email-ul rămâne un instrument cheie atunci când vine vorba de fidelizarea clienților, iar utilizarea unei secvențe automate de emailuri poate fi o modalitate eficientă de a vă maximiza eforturile.

Utilizarea tipului potrivit de e-mailuri la momentul potrivit vă crește șansele de succes, iar secvențele...


Mar 20, 2023

Care sunt principalele caracteristici ale unui antreprenor de succes?

În acest episod, vom împărtăși unele dintre cele mai importante trăsături de care toți antreprenorii au nevoie pentru a reuși. Dacă doriți să aveți succes în afaceri, asigurați-vă că aveți aceste trăsături!

Hai sa tinem legatura:


Mar 13, 2023

Daca vrei sa afli despre secretele unei expedieri si livrari de succes in eCommerce, dar si cum poti imbunatati acest aspect, urmareste episod.

De regula, in eCommerce si in marketing se vorbeste foarte mult despre reclame, despre usability si experienta omului in site. Dar conteaza foarte mult si ce se intampla cu...


Mar 6, 2023

Inteligenta artificiala poate fi folosita pentru a spori eficienta activitatilor tale de afaceri, inclusiv vanzarile online. Cu ajutorul inteligentei artificiale, poti optimiza procesele de vanzare, imbunatati experienta cumparatorului si, in final, cresti vanzarile. 

 
Urmareste acest episod si afla cum poti sa iti...