Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Nov 27, 2023

Este important sa iti cunosti afacerea si produsele inainte de a implementa o strategie de marketing eficienta. Catalin Macovei ofera cateva sfaturi valoroase pentru a structura un site de comert electronic si a imbunatati conversiile. Gata?

Catalin Macovei este specialist in marketing online cu o experienta de peste 12...


Nov 20, 2023

Daca vrei sa afli cum sa evaluezi eficienta si impactul prezentei tale pe diverse platforme de social media, acest episod este pentru tine! Esti pregatit(a)?

Totul incepe de la audit. Recomandarea noastra este sa creezi un Excel in Google Drive si sa iti notezi acolo toate conturile si linkurile de la conturile unde...


Nov 13, 2023

Descopera cum Lucian Todorut a transformat Mobilado intr-un magazin online care vinde mobila in valoare de 80.000 EURO lunar folosind platforma Gomag. Afla povestea sa de succes si secretele din spatele acestei afaceri prospere urmarind episodul de azi.

In episodul de azi vei descoperi cateva lucruri si...


Nov 6, 2023

Echipa din spatele Gomag implineste 18 ani de experienta. Asa ca, este momentul sa dezvaluim cateva aspecte mai putin cunoscute despre acest succes de durata.

De-a lungul timpului, am ajutat mii de afaceri sa-si dezvolte prezenta online si sa gestioneze cu succes vanzarile lor pe internet. In acest moment, 4000 de...