Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Aug 28, 2023

Inceperea unei afaceri este o calatorie palpitanta, dar plina de provocari pentru antreprenori. Drumul catre succes necesita pregatire, planificare si angajament constant. Vezi cateva recomandari cheie care pot sa-ti ofere o directie clara si sa-ti mareasca sansele de a construi o afacere de succes.

Comanda The...


Aug 21, 2023

În lumea dinamică a afacerilor, fluctuațiile de preț pot reprezenta diferența dintre profit și pierdere. În acest episod, explorăm misterul predictibilității prețurilor, dezvăluind metode și tehnici care pot aduce liniște în haosul financiar.

Află cum antreprenorii de succes prevăd tendințele de preț...


Aug 14, 2023

Retelele de socializare ajuta extrem de mult, indiferent de stadiul in care se afla un business - fie ca este la inceput sau in plin proces de crestere. 👉 Am adunat o multime de informatii relevante despre comertul online in cartea "Ecommerce No Bullshit", pe care o poti comanda de aici:


Aug 7, 2023

In lumea dinamica si competitiva a comertului online, succesul unei afaceri depinde adesea de alegerea platformei potrivite. Un exemplu bun al acestei reusite este afacerea Mini Junior, care isi construieste drumul catre varful industriei articolelor pentru copii, impreuna cu platforma Gomag.

Hai sa tinem...