Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Dec 29, 2023

Stabilirea bugetului de marketing in functie de canalul dorit implica mai multe etape si necesita o abordare strategica. In acest episod suntem alaturi de Catalin Macovei si iti vom arata cativa pasi pe care ii poti urma pentru a stabili un buget eficient.

Alegeri Intelligente de Canale de Marketing: Vom dezvalui cum...


Dec 18, 2023

Azi vei descoperi cum poti sa-ti lansezi un magazin online cu un buget redus si cum sa iti directionezi bugetul pentru afacerea ta catre marketing, acolo unde este crucial sa investesti in atragerea clientilor. Esti gata?

Hai sa tinem legatura:


Dec 11, 2023

Brandul You&Me, condus de Lacramioara Cojocariu, inregistreaza lunar intre 350 si 500 de comenzi pe platforma Gomag. Acest succes semnificativ este o dovada a evolutiei constante si a adaptarii brandului in mediul online.

Prin intermediul celor trei magazine fizice You&Me a reusit sa-si construiasca o prezenta puternica...


Dec 4, 2023

Deseori, francizarea reprezinta un pas strategic pentru extinderea afacerii tale. Acest proces implica dezvoltarea unui model de afacere solid, aspecte legale si financiare bine definite, crearea manualelor de franciza si consolidarea marcii.

In acest episod vom explora alaturi de Stefan Mandachi pasii esentiali, pentru...