Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jul 25, 2022

Cum sa iti setezi Obiectivele de marketing online in Social Media pentru afacerile online

Sa ai un cont pe social media nu este suficient pentru a-ti face simtita prezenta si consolida pozitia afacerii tale online in piata. Trebuie sa fii activ(a) pe aceste canale pentru a atrage atentia audientei.

Hai sa tinem...


Jul 18, 2022

Ce sunt backlink-urile si de ce are site-ul tau (cat si afacerea ta online) nevoie de ele? Afla din acest episod mai multe despre backlink-uri, cum te ajuta si cum le poti obtine.

Hai sa tinem legatura:


Jul 11, 2022

Descopera cum incepi sa vinzi online international

Te intereseaza sa depasesti granitele tarii si sa incepi sa vinzi international? In episodul de azi vorbim despre cum sa-ti faci planificarea pentru extinderea afacerii si a magazinului tau online pe plan international.

Hai sa tinem legatura:

  • Comunitatea Gomag: 


Jul 4, 2022

Cum angajezi si gestionezi cea mai buna echipa de oameni pentru afacerea ta

Echipa ta este unul din cei mai importanti factori ce influenteaza dezvoltarea afacerii tale si atingerea obiectivelor dorite.

Ai nevoie de cele mai bune talente, de aceea in acest episod am pregatit un mini-checklist de audit HR.

Hai sa tinem...