Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Apr 25, 2022

Fara trafic nu vei putea avea vanzari in magazinul online. Din acest motiv este important sa stii cum sa atragi cat mai mult trafic relevant pentru afacerea ta. 

Afla din acest video 7 metode eficiente de crestere a traficului, pe care le poti utiliza imediat.

Hai sa tinem legatura:

  • Comunitatea Gomag: 


Apr 18, 2022

In acest video voi discuta despre cateva aspecte legate de antreprenoriat ce nu prea sunt abordate. Perfomanta afacerii, vanzarile, marketing-ul, aspectele tehnice nu sunt singurele care conteaza.

Din acest motiv voi face cateva recomandari ce te vor ajuta sa te dezvolti, personal si antreprenorial.

In plus, planner-ul...


Apr 11, 2022

Chiar si cu ani de experienta in spate, nu e intotdeauna usor sa iei deciziile potrivite. Afla de la Florin Ghita (co-fondator si director executiv Tresa.ro) cum s-a dezvoltat afacerea in eCommerce si ce i-a ajutat sa creasca in directia dorita.

Hai sa tinem legatura:

  • Comunitatea Gomag: 


Apr 4, 2022

10 Idei pentru mai multa creativitate in business cu Andreea Rusz

Hai sa tinem legatura:

Creativitatea este mai mult decat...