Preview Mode Links will not work in preview mode

Doza de eCommerce

Doza de eCommerce - un podcast despre marketing in eCommerce by Gomag

Salut.

Eu sunt Cosmin Daraban si conduc o super echipa. De-a lungul anilor, alaturi de colegii mei am dezvoltat una dintre cele mai iubite solutii de eCommerce din Romania - Gomag.

Am inceput cu continutul scris iar de doi ani am intrat serios pe video.

Asa ca acum a venit momentul sa povestim intr-un nou format ceea ce stim sa facem cel mai bine: marketing in eCommerce, vanzari online, funnels si scalarea afacerilor online.

Podcast-ul Doza de eCommerce cuprinde episoade in care te voi invata sa faci corect ceea ce stim noi, testat si fiabil, dar si interviuri cu experti pe diferite nise din Romania, plus discutii cu colegii si clienti.

Doza de eCommerce este un podcast gandit de Cosmin Daraban. Aici gasesti idei si povesti despre marketing in eCommerce, prin prisma Gomag, dar si interviuri cu experti din tara.

Jun 26, 2023

Paul Nicolau, cunoscut si sub numele de Pescobar, este personajul principal al povestii din spatele celebrului restaurant Taverna Racilor. Fondator si proprietar al afacerii, povestea sa este una despre curaj, perseverenta si pasiune pentru gastronomie.

Urmareste povestea lui si afla chiar de la el cum a intrat...


Jun 19, 2023

Romania se remarca tot mai mult in peisajul global al comertului online, iar multumita unor antreprenori curajosi si vizionari, am vazut afaceri inovatoare prosperand in aceasta industrie dinamica.

In acest episod vei descoperi povestea inspirationala a antreprenorului Sergiu Rad, fondator Airless Consulting, care...


Jun 12, 2023

Daca ai o idee de afaceri si vrei sa o testezi si sa o validezi rapid, ai ajuns la locul potrivit. In acest episod, iti vom prezenta 10 idei simple si gratuite pentru a-ți valida ideea de afaceri. Esti pregatit(a)?

Comanda cartea https://bit.ly/carte-ecommerce

Descarca fisa ta https://bit.ly/validare-idee


Jun 6, 2023

Ai o afacere si vrei sa evolueze la nivelul urmator? Urmareste acest episod si descopera 3 secrete ce pot genera cresterea afacerii tale.

Vrei mai mult? Gasesti aici Pachetul Gomag LevelUp Summit 2023: https://bit.ly/comanda-levelup-2023

1. Urmareste si imbunatateste indicatorii de performanta (KPI) 

In eCommerce, este...